اعتماد سازی و امید آفرینی رویکردهای شاخص شورای ششم
به گزارش خبرنگار شورا تریبون، نشست مشترک رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
در این نشست، سیدحسین علویمقدم، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد، با بیان اینکه ورزش یکی از مؤثرترین محللهای فرهنگی و اجتماعی است، گفت: برای نظاممند شدن این حوزه، کمیسیون ورزش و جوانان را تشکیل دادیم تا بتوانیم سیاستگذاریهای دقیقتری انجام دهیم.
علویمقدم افزود: شورای ششم سه رویکرد اصلی را در دستور کار قرار داد. نخست، مردمیسازی بود که در قالب اجرای پروژههای زودبازده در محلات هدف بازآفرینی و حاشیهای شهر، با اعتباری بالغ بر سه هزار میلیارد تومان محقق شد.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان اظهارکرد: دوم، اعتمادسازی با تغییر ریل تخصیص بودجه به مناطق کمبرخوردار که باعث شد سهم این مناطق از اعتبارات عمرانی شهرداری به حدود ۵۰ درصد افزایش یابد؛ سومین رویکرد نیز امیدآفرینی بود که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است.
وی همچنین به حمایت شورای ششم از ورزش همگانی و قهرمانی اشاره کرد و گفت: زیرساختها و رویدادهای ورزشی در این دوره توسعه یافتهاند. در کنار آن، مسجدمحوری، خانوادهمحوری و محلهمحوری بهعنوان اصول سیاستگذاری ما در حوزه ورزش مطرح بودهاند.
علویمقدم با اشاره به یک اقدام بیسابقه در مشهد تأکید کرد: برای اولینبار، صدور پروانه احداث مجموعههای ورزشی در این شهر رایگان شده است. امروز مفتخریم که بگوییم ورزش در شهر امام رضا(ع) با رویکردهای اجتماعی، فرهنگی و دینی، بدون هزینه و با تمرکز بر مساجد، خانوادهها و محلات در حال اجراست.
وی در پایان با اشاره به ظرفیت بالای مشهد در میزبانی از بیش از ۳۰ میلیون زائر داخلی و ۷ میلیون زائر بینالمللی در سال، از نمایندگان مجلس خواست تا نگاه ویژهای در کمیسیون فرهنگی به این کلانشهر داشته باشند و پیشنهاد تدوین دستورکار ویژهای برای توسعه فرهنگی و ورزشی شهر مشهد را مطرح کرد.
ثبت دیدگاه