برگزاری آیین معارفه اسدالله عربخانی سرپرست  دانشگاه  فرهنگیان نیشابور
۸ - مرداد - ۱۴۰۴ ساعت: 22:39
کد خبر : 5147
 چهارشنبه ۸ مردادماه ۱۴۰۴، مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه فرهنگیان نیشابور با حضور حبیب الله تقی پور مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی، جمعی از مسئولین اداری و نظامی شهرستان و دانشجویان  در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.
نویسنده : فاطمه برزنونی
پ
پ

تقی‌پور مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خراسان در این مراسم گفت: تعداد دانشجویان دانشگاه فرهنگیان نیشابور ۱۲۷۰ نفر از کل ۱۷ هزار نفر است.

وی از صدور مجوز مرکز فرهنگیان دختران نیشابور در این مراسم خبر داد.
اسدالله عربخانی سرپرست جدید دانشگاه فرهنگیان نیشابور نیز در این مراسم گفت: معلمان باید نیروهای کارآمد و توانمندی باشند و نقش مهمی را به عهده دارند و ما باید دانش آموزان را مطالبه‌گر و پرسشگر تربیت کرده به طوری که آنان برای آینده خود برنامه‌ریزی داشته باشند.
عربخانی ضمن بیان دغدغه اصلی خود که در مورد گذراندن واحدهای عملی و کارورزی در دانشگاه فرهنگیان نیشابور بود افزود: از تمام مسئولان اجرایی شهرستان می‌خواهم دغدغه اصلی ایشان این دانشگاه باشد.
گفتنی است اسدالله عربخانی دارای دکترای تخصصی جامعه شناسی اقتصادی و توسعه و عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان است.
در این مراسم اسدالله عربخانی به عنوان سرپرست دانشگاه فرهنگیان نیشابور منصوب و از زحمات جلال تقوی نیا سرپرست قبلی تقدیر شد.
خبرنگار/ فاطمه برزنونی،نیشابور

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.