به گزارش خبرنگار شورا تریبون، علی مبارکی معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور با اعلام خبر تولید بیش از ۷ هزار و ۸۰۰ تن انواع گوشت قرمز در سال ۱۴۰۳ و افزایش ۳ درصدی آن نسبت به سال قبل در این رابطه گفت: شهرستان نیشابور به واسطه اقلیم خاص و مستعد خود به لحاظ کشاورزی و دامپروری در استان جایگاه خاصی دارد به نحوی که در تولید شیر رتبه اول و در تولید گوشت رتبه دوم استان به این شهرستان تعلق گرفته است.
وی افزود: شهرستان نیشابور در سال گذشته دارای ۶۱۱ هزار راس دام سبک و حدود ۶۰ هزار راس دام سنگین بوده است که قسمت عمده ای از نیاز شهرستان و استان را برآورده کرده است.
این مقام مسئول اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۹۱ هزار و ۸۸۴ راس دام سبک و سنگین روانه کشتارگاه صنعتی نیشابور شده است.
مبارکی تلاش دامداران و حمایتهای جهاد کشاورزی را عامل این افزایش چشمگیر در تولید گوشت قرمز دانست.
وی با اشاره به اینکه شهرستان نیشابور در فصول بهار و تابستان پذیرای حجم زیادی از مسافران است، این میزان تولید را در تأمین گوشت قرمز شهرستان حائز اهمیت دانست.
مبارکی خاطر نشان کرد: مدیریت جهاد کشاورزی نیشابور با برگزاری دورههای آموزشی واحدهای پرواربندی، نقش بسزایی در افزایش تولید محصولات دامی و تنظیم بازار گوشت داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور یادآور شد: این اقدامات با هدف حمایت از تولیدکنندگان و تأمین نیاز مصرف کنندگان در شهرستان نیشابور انجام میشود.








ثبت دیدگاه