خشک‌شدن سدهای مشهد تا پایان آذر ۱۴۰۴ و هشدار درباره فرونشست در کانون‌های تاریخی و مذهبی
۲۷ - آبان - ۱۴۰۴ ساعت: 12:19
کد خبر : 7119

رئیس کمیسیون آب و محیط‌زیست اتاق بازرگانی خراسان رضوی اعلام کرد که براساس پیش‌بینی‌های کارشناسی، چهار سد اصلی تأمین آب مشهد تا پایان آذرماه ۱۴۰۴ کاملاً خشک خواهند شد و چاه‌های آب نیز حداکثر تا اواسط زمستان از کار می‌افتند. وی هشدار داد که حرم مطهر رضوی، آرامگاه فردوسی و باغ نادری در کانون‌های فرونشست زمین قرار گرفته‌اند و بحران آب به تهدیدی جدی برای میراث فرهنگی و مذهبی مشهد بدل شده است.

پ
پ

به گزارش پایگاه خبری شورا تریبون،محمد علایی، رئیس کمیسیون آب و محیط‌زیست اتاق بازرگانی خراسان رضوی، صبح امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ در نشست ویژه این کمیسیون با موضوع «مدیریت منابع آب و بحران فرونشست» گفت: چهار سد اصلی مشهد تا پایان آذرماه خشک می‌شوند و چاه‌های آب نیز نهایتاً تا اواسط زمستان از مدار خارج خواهند شد.
او افزود: حرم مطهر رضوی، آرامگاه فردوسی و مجموعه باغ نادری در کانون‌های فرونشست زمین قرار دارند و این موضوع می‌تواند آثار تاریخی و مذهبی مشهد را با خطر جدی مواجه کند. علایی همچنین با اشاره به نقش اقتصاد در مدیریت بحران آب گفت: یک‌سوم فرآورده‌های باغی کشور به ضایعات تبدیل می‌شود که معادل ۲۴ میلیارد مترمکعب آب در سطح ملی و ۱.۲ میلیارد مترمکعب در خراسان رضوی است. وی تأکید کرد که هم‌اکنون ۳۰ درصد از آب مشهد تنها در شبکه توزیع هدر می‌رود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.