داور ایران و ازبکستان زیر ذرهبین کارشناسان
به گزارش خبرنگار شورا تریبون، نوذر رودنیل در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص نحوه قضاوت داور قرقیزستانی در بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا اظهار داشت: عبدی کاتریف داوری کوچک و ضعیف برای این مسابقه بود و اصلاً در حد و اندازه این دیدار نبود.
البته اخراج آریا یوسفی در دقیقه ۳ مسابقه درست بود.
وی افزود: در دقیقه ۷۳ تصمیم اول داور درست بود زیرا دروازهبان به سمت بازیکن ما حمله کرد و مرتکب خطای پنالتی شد اما عجیب بود که این تصمیم با کمکداور ویدئویی برگشت داده و پنالتی رد شد. این اولین تصمیم اشتباه و تأثیرگذارش بود.
این کارشناس داوری در خصوص پنالتی اعلام شده برای ازبکستان گفت: در دقیقه ۱۰۷ اورنوف قبل از اینکه صاحب توپ شود روی مهدی طارمی خطا کرد و او را هل داد اما داور این خطا را ندید و در ادامه او وارد محوطه جریمه شد که اعلام خطای پنالتی روی او درست بود ولی قبلش بازیکن ازبکستانی خطا کرده بود.
رودنیل در خصوص گل ازبکستان گفت: متأسفانه باید بگویم گل ازبکستان درست بود. تأسف به این دلیل که نباید ما به تیمی مثل ازبکستان ببازیم اما واقعیت در میدان مسابقه نشان داد که بازیکنان ازبک بسیار جوان و دونده بودند.
ثبت دیدگاه