سالن شهید بوکانی زودتر از موعد افتتاح شد

معاون سلامت و تربیت بدنی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: مجموعه سالن شهید بوکانی با سه سالن تخصصی زودتر از موعد تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

سالن شهید بوکانی زودتر از موعد افتتاح شد

به گزارش خبرنگار شورا تریبون، سید حسین غیاثی صبح پنجشنبه در حاشیه مراسم افتتاح خانه کشتی و سالن ورزشی شهید بوکانی مشهد اظهار کرد: طبق قولی که به شهروندان منطقه چهار داده بودیم، زودتر از موعد مجموعه شهید بوکانی رو افتتاح کردیم.

وی با بیان اینکه این مجموعه با اعتباری نزدیک به ۴۰ میلیارد تومان احداث شده است، ادامه داد: این مجموعه دارای سه سالن مجهز برای رشته‌های کشتی، تی‌آرایکس و ورزش‌های رزمی است.

غیاثی با اشاره به تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای که در سطح کلان منعقد شده، گفت: برای نخستین‌بار تفاهم‌نامه‌ای بین فدراسیون کشتی، شهرداری مشهد و استانداری خراسان رضوی به امضا رسید تا این مجموعه به فدراسیون کشتی تحویل داده شود.

وی ابراز امیدواری کرد: با واگذاری این مجموعه، استعدادهایی که در این منطقه زندگی می‌کنند شناسایی شوند و ان‌شاءالله هرکدام از آن‌ها در آینده به قهرمانان جهانی تبدیل شوند