رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد مقدس:

مصوبه مسجدمحوری به دنبال افزایش کارکرد اجتماعی مسجد است

رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: با مصوبه مسجدمحوری درصدد هستیم که جایگاه مسجد را بیش از پیش و کارکرد اجتماعی آن را به صورت مضاعف تقویت کنیم.

بروز شده در اسفند ۱۳, ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری شورا تریبون به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، سیدحسین علوی‌مقدم در نشست مشترک با مدیران کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با بیان اینکه مسجد از صدر اسلام تاکنون به عنوان یک کانون مردمی با کارکرد اجتماعی شناخته می‌شود، اظهارکرد: از دیگر کارکردهای مسجد، نقش موثر آن در تقویت هویت است.
وی گفت: شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره به صورت ویژه به این حوزه پرداخته و اولین مصوبات ما، طرح “مسجدمجوری” بود.
رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: با مصوبه مسجدمحوری درصدد هستیم که جایگاه مسجد را بیش از پیش و کارکرد اجتماعی آن را به صورت مضاعف تقویت کنیم.
یکی از درخواست‌های مدیران کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد حاضر در جلسه بهره‌گیری از ظرفیت سالن‌های ورزشی دراختیار شهرداری بود که علوی‌مقدم در این خصوص تصریح کرد: با تأکیدات کمیسیون ورزش و جوانان، ۴۰۰ زمان ورزشی از زمان فعالیت سالن‌های ورزشی را به اعضای شورای اجتماعی محلات و مسجد اختصاص داده‌ایم.
منبع خبر