مقابله با افت ملخ
۲ - فروردین - ۱۴۰۴ ساعت: 9:22
کد خبر : 5263

پیگیری فرماندار شهرستان خواف از مسئول اجرایی اداره کل منابع طبیعی استان جهت تخصیص فوری و ویژه امکانات جهت مقابله با افت ملخ در ارضی قسمت جنوبی استان

نویسنده : مهدی چراغی
پ
پ

بروز شده در مرداد ۱۴, ۱۴۰۴

مقابله با افت ملخ در ارضی قسمت جنوبی استان

به گزارش خبرنگار شورا تریبون: با توجه به هجوم گسترده ملخ به تاغزارها و مراتع قسمت جنوبی شهرستان خواف، دکتر آسیایی فرماندار خواف با مهندس شکاری،مسئول اجرایی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تماس تلفنی برقرار نمود.

در این گفتگوی تلفنی ، دکتر آسیایی ضمن تشریح اوضاع بحرانی منطقه، نیاز فوری به امکاناتی از قبیل سم پاش، تانکر، سم و تراکتور برای مقابله با آفت مذکور را درخواست نمودند.
مسئول اجرایی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قول مساعد جهت تامین فوری امکانات و درخواست های مورد نیاز را به فرماندار خواف ارائه نمودند.
لازم به ذکر است عملیات مبارزه با آفت مذکور از تاریخ ۱۶ فروردین ماه سال جاری توسط اداره منابع‌طبیعی و آبخیزداری شهرستان خواف در چند منطقه شهرستان: مژن آباد. چاه زول. بنیاباد. دوکوهه. ارگ و کیبر آغاز شده و هم اکنون نیز با مشارکت مردم و دستگاه های اجرایی در حال انجام می باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.