همکاری و هم‌ افزایی داخلی رمز گذر از شرایط بحرانی است
۲۲ - اردیبهشت - ۱۴۰۴ ساعت: 10:10
کد خبر : 4689

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد در دیدار مشترک با معاون برنامه‌ ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد، بر لزوم همکاری مستمر و هم‌ افزایی سازمانی میان تمامی بخش‌های سازمان، به‌ویژه معاونت‌ های تخصصی تاکید کرد.

نویسنده : مهدی چراغی
پ
پ

همکاری و هم‌ افزایی داخلی رمز گذر از شرایط بحرانی است

به گزارش خبرنگار شورا تریبون، علی قناویزچی گفت: سابقه تجارب گذشته در مجموعه مدیریت شهری بیانگر این است که در صورت وجود هماهنگی بین‌بخشی و معاونت‌های تخصصی، نتایجی مطلوب‌تر به دست آمده و تحولات درخور توجهی صورت پذیرفته است.

وی افزود: شهرداری مشهد طی سالیان متمادی خدمتگزاری‌اش، به دفعات و در حوزه‌های مختلف پوست‌اندازی کرده و به سمت رشد سازمانی رهنمون شده است؛ اما در حوزه منابع و تامین مالی، کماکان نگاه‌های سنتی و اولیه را دنبال کرده است.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد با تاکید بر لزوم تحول در این حوزه عنوان کرد: با راه‌اندازی قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع مالی و پس از هم‌افزایی سازمانی و بین بخشی، سرعت فرایندها و تصمیم‌گیری‌ها را افزایش داده و نقاط بحرانی را به حداقل کاهش خواهیم داد.

قناویزچی عنوان کرد: معاونت مالی و پشتیبانی در راستای برنامه‌محوری و تحول در حوزه مالی، از طریق راه‌اندازی کمیته برنامه‌ریزی و تحلیل وظایف هرکدام از ادارات کل، سهم‌بندی وظیفه-عملکردی هر حوزه را تعیین کرده و برای هر اداره کل کارویژه‌هایی را به تفکیک ادارات مربوطه تعیین نموده است. لذا تمرکز مدیران عالی سازمان بایستی در پیگیری و به سرانجام رساندن کارویژه‌هایی باشد که ارتباط مستقیم با تحول سازمانی دارند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اولویت معاونت مالی و پشتیبانی، تامین منابع مالی است، عنوان کرد: این نگاه بایستی در سایر بخش‌های سازمان نیز تسری یافته و از اقدامات فاقد اولویت اجتناب شود.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد تاکید کرد: اولویت‌بندی پروژه‌ها، تعیین تکلیف برخی از مشکلات در حوزه کمیسیون ماده پنج، کاهش و اصلاح فرایندها در تمامی حوزه‌ها، بسترسازی برای امکان به‌کارگیری مدیر پروژه‌های درامدی در حوزه‌های مختلف، تقویت نیروهای درامدی و شهرسازی در مناطق، ایجاد جذابیت برای رده‌های شغلی اثرگذار در حوزه‌های درامدی، تحول در نوع سیستم آموزش کارکنان، اصلاح نظام ارزیابی و جبران خدمات و… از جمله مواردی است که معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی می‌تواند ورود و کارسازی کند.

قناویزچی بااشاره به لزوم کوچک‌سازی واحدهای صف یا ستادی، افزایش توان در حوزه‌های اجرایی را ضروری دانست و عنوان کرد: در حوزه سازمان‌ها نیز باید به سمت خودکفایی حرکت کنیم و این آمادگی در سازمان‌ها نیز به شرط وجود اختیارات اجرایی برای مدیران عامل وجود خواهد داشت.

وی افزود: تغییر و جراحی ساختاری بالطبع با مقاومت روبه‌روست؛ اما معاونت مالی و پشتیبانی آمادگی خود را برای اجرای هر نوع تغییر کارشناسی و به صرفه و صلاح مجموعه که منجر به بهبود عملکرد سازمانی شود، اعلام می‌کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.