رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور: لزوم نگاه یکپارچه و متوازن به زیست بوم پدافند شیمیایی
۲ - اسفند - ۱۴۰۳ ساعت: 19:13
کد خبر : 3009
در دومین همایش ملی پدافند شیمیایی مطرح شد:  رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور برنامه سازمان پدافند غیرعامل کشور برای ساماندهی مراکز پرخطر و شیمیایی را تشریح کرد.
نویسنده : فاطمه برزنونی
پ
پ

بروز شده در اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور: لزوم نگاه یکپارچه و متوازن به زیست بوم پدافند شیمیایی

به گزارش خبرنگار شورا تریبون، دومین همایش ملی پدافند شیمیایی با رویکرد حمل‌ونقل مواد شیمیایی خطرناک همزمان با چهارمین نمایشگاه فناوری‌های نوین و محصولات دانش‌بنیان با شعار «پدافند شیمیایی، گامی به‌ سوی حمل‌ونقل ایمن» از سوی سازمان پدافند غیرعامل کشور با همکاری استانداری خراسان رضوی، فرمانداری ویژه شهرستان نیشابور، شهرداری نیشابور به میزبانی دانشگاه نیشابور، چهارشنبه ۲ اسفندماه برگزار شد.

این همایش با حضور غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و مسئولان استانی و شهرستان نیشابور برگزار شد.

عبرت از حوادث تلخ

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در این همایش با اشاره به حادثه تلخ انفجار قطار حامل مواد شیمیایی در نیشابور بر اهمیت درس آموزی از حوادث تلخ و تبدیل آن‌ها به فرصت‌های و ظرفیت‌ها تاکید کرد

جلالی افزود: این همایش‌ها باید به ابزاری برای ریشه‌یابی مشکلات و طراحی برنامه‌های عملیاتی تبدیل شوند که در نهایت جان انسان‌ها را در حوادث آینده نجات دهد.

وی در ادامه به پیشرفت‌های صنعت شیمیایی و پتروشیمی کشور اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: صنعت پتروشیمی و شیمیایی کشور امروز از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان خدمات و محصولات در کشور است و مسئولیت‌های ایمنی در این حوزه بسیار حیاتی است.

توجه به الزامات پدافند غیرعامل در توسعه متوازن صنایع پتروشیمی مهم است

جلالی همچنین بر اهمیت توسعه متوازن صنایع پتروشیمی تأکید کرده و افزود: باید همزمان با توسعه این صنعت، ملاحظات ایمنی و پدافند نیز در نظر گرفته شود.

نگاه یکپارچه و متوازن به زیست بوم لازمه پدافند شیمیایی

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه در قرارگاه پدافند شیمیایی کشور نیازمند یک زیست بوم پدافند شیمیایی شامل نظام ایمنی، نظام پدافند شیمیایی (به معنی برخورداری از نظام پاسخگویی اضطراری به حوادث شیمیایی از سوی مدیریت شهری و مدیریت صنایع)، آموزش‌های عمومی هستیم، تشریح کرد: در نظام شیمیایی کشور باید یک نگاه یکپارچه و متوازن وجود داشته باشد، به این معنا که تمامی عناصر از جمله ایمنی، پدافند، و امنیت باید به طور همزمان و هماهنگ با هم رشد و توسعه یابند.

وی با اشاره به ویژگی‌های خطرناک مواد شیمیایی گفت: باید ایمنی در این حوزه به صورت ویژه و جدی پیگیری شود تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

برنامه ویژه سازمان پدافند غیرعامل کشور برای ساماندهی مراکز پرخطر و شیمیایی

جلالی با اشاره به قانون جدید تشکیل سازمان پدافند غیرعامل. خاطر نشان ساخت: طبق قانون مصوبات کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای ساماندهی مراکز پرخطر و شیمیایی در محیط‌های شهری لازم‌الاجراست.

در انتهای این همایش از خانواده‌های شهدای حادثه قطار بهمن ماه سال ۱۳۸۲ و فعالان عرصه پدافند غیرعامل نیشابور تجلیل شد.

 

خبرنگار: فاطمه برزنونی

کلمه کلیدی : رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور: لزوم نگاه یکپارچه و متوازن به زیست بوم پدافند شیمیایی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.