افتتاح پایانه اتوبوسرانی مفتح شرقی فردا انجام میشود
۲۳ - اسفند - ۱۴۰۳ ساعت: 0:35
کد خبر : 3835
حسن صالحی شهردار منطقه پنج خبر داد

فردا پنج شنبه بیست و سوم اسفندماه ساعت ۱۱:۳۰ طی مراسمی با حضور اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار و شهروندان مشهدی پایانه اتوبوسرانی مفتح شرقی افتتاح خواهد شد.

نویسنده : مهدی چراغی
پ
پ

افتتاح پایانه اتوبوسرانی مفتح شرقی فردا انجام میشود.

به گزارش خبرنگار شورا تریبون فردا پنج شنبه بیست و سوم اسفندماه ساعت ۱۱:۳۰ طی مراسمی با حضور اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار و شهروندان مشهدی پایانه اتوبوسرانی مفتح شرقی افتتاح خواهد شد.

پروژه عملیات عمرانی احداث پایانه شهید مفتح به مساحت ۱۴ هزارمترمربع با اعتباری بالغ بر ۵۵ میلیارد تومان در راستای ساماندهی خطوط و تسهیل دسترسی زائران و مجاوران واقع در میدان کرامت بولوار شهید مفتح از دهم آبان سال گذشته آغاز شد و هم اکنون آماده بهره برداری است.

این پایانه در دو بخش ایستگاهی و بخش ساختمان استقرار روسای خطوط، بخش اداری و پشتیبانی، نمازخانه و… در حال احداث است.

عملیات عمرانی بخش ایستگاهی به اتمام رسیده و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته ۱۱ خط در این پایانه تردد خواهند کرد و مسافران را در سطح شهر جابه جا می‌کنند.

از اعضای شورای اجتماعی محلات و شهروندان دعوت می‌شود در مراسم افتتاحیه این پایانه در محل بولوار شهید مفتح شرقی، بین مفتح ۶ و ۸ شرکت نمایند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.