برنامه مدیریت بحران برای شرایط خاص نوروز
۱۰ - فروردین - ۱۴۰۴ ساعت: 15:13
کد خبر : 4117

رئیس گروه پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد، از اجرای برنامه‌های ایمنی و مدیریت بحران در آستانه سال جدید و ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

نویسنده : مهدی چراغی
پ
پ

برنامه مدیریت بحران برای شرایط خاص نوروز

به گزارش خبرنگار شورا تریبون ، محمد شیدایی اظهار کرد: ستاد مدیریت بحران شهرداری مشهد در سطوح مختلف ستادی، مناطق و سازمان‌های وابسته، برای مقابله با چالش‌های احتمالی در ایام نوروز و همچنین هشدارهای هواشناسی تشکیل شده است.

شیدایی به اقدامات انجام‌شده در مراکز اسکان اضطراری اشاره کرد و افزود: کارشناسان ما پیش از آغاز نوروز، بازدیدهای ایمنی از این مراکز را انجام داده‌اند و چک‌لیست‌های ایمنی برای اسکان زائران تهیه شده تا از هرگونه آسیب احتمالی جلوگیری شود.

وی همچنین به برنامه‌ریزی برای مدیریت جمعیت در ایستگاه‌های قطار شهری در شب‌های قدر اشاره کرد و گفت: خدمات ایمنی و نظارتی برای زائران و شهروندان در این ایام ارائه شده است.

رئیس گروه پدافند غیرعامل شهرداری مشهد از انتشار محتوای آموزشی در شبکه‌های مجازی برای شب چهارشنبه‌ آخر سال و تعطیلات نوروزی خبر داد و اظهار کرد: این محتواها با هدف افزایش آگاهی شهروندان و کاهش مخاطرات منتشر شده است.

شیدایی در پایان تأکید کرد که تمامی این اقدامات با همکاری دستگاه‌های مرتبط انجام شده تا ایمنی و آرامش شهروندان و زائران در ایام ویژه سال تأمین شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.