رهبر انقلاب:

همکاری کنونی ایران و پاکستان پایین‌تر از سطح متوقع است/امیدواریم ارتباطات همه جانبه در زمینه‌های مختلف گسترش پیدا کند

نخست وزیر پاکستان با رهبر انقلاب دیدار کرد. آقای «شهباز شریف»، نخست وزیر پاکستان و هیئت همراه عصر امروز دوشنبه، با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

رهبر انقلاب در دیدار نخست‌وزیر پاکستان با ابراز خرسندی از پایان جنگ میان پاکستان و هند و ابراز امیدواری برای حل و فصل اختلافات دوکشور، به موضع بسیار خوب و قوی پاکستان در قضیه فلسطین در طول سالهای گذشته اشاره کردند و گفتند: در حالی که در سال‌های اخیر همواره وسوسه‌هایی برای ارتباط کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی وجود داشته اما پاکستان هیچ‌گاه تحت تاثیر این وسوسه‌ها قرار نگرفته است.

در شرایطی که جنگ‌طلبان در دنیا انگیزه‌های زیادی برای ایجاد اختلاف و جنگ دارند، تنها چیزی که می‌تواند امنیت امت اسلامی را تامین کند، اتحاد میان کشورهای اسلامی و ارتقاء ارتباط میان این کشورها است.

رهبر انقلاب، روابط دو کشور ایران و پاکستان را همواره گرم و برادرانه دانستند و با اشاره به مواضع خوب پاکستان در طول جنگ تحمیلی به عنوان یک نمونه از این روابط برادرانه، همکاری‌های کنونی دو کشور در ابعاد مختلف را  پایین‌تر از سطح متوقع ارزیابی کردند و افزودند: دو کشور در بسیاری از عرصه‌ها می‌توانند به یکدیگر کمک کنند و امیدواریم این سفر به گسترش همه جانبه ارتباطات در زمینه‌های مختلف به‌ویژه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کمک کند. رهبر انقلاب همچنین لزوم همکاری ایران و پاکستان برای فعال‌تر شدن سازمان اکو را مورد تاکید قرار دادند. ۱۴۰۴/۰۳/۰۵