کسب رتبه اول نیشابور در استان در بخش تولید شیر و گوشت قرمز
۳۰ - شهریور - ۱۴۰۴ ساعت: 15:56
کد خبر : 6055

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور از کسب رتبه اول نیشابور در استان در بخش تولید شیر و گوشت قرمز خبر داد. به گزارش خبرنگار شورا تریبون، به نقل از  اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، مهدی دونده با اشاره به ظرفیت‌های گسترده شهرستان نیشابور در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی و دامداری اظهار کرد: […]

خبرنگار :
پ
پ

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور از کسب رتبه اول نیشابور در استان در بخش تولید شیر و گوشت قرمز خبر داد.

به گزارش خبرنگار شورا تریبون، به نقل از  اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، مهدی دونده با اشاره به ظرفیت‌های گسترده شهرستان نیشابور در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی و دامداری اظهار کرد: اقتصاد محلی این شهرستان عمدتاً بر پایه کشاورزی، باغداری و دامداری استوار است و این بخش‌ها نقش اساسی در توسعه و رونق اقتصادی نیشابور دارند.

 

وی در ادامه به شرایط خاص سال گذشته اشاره کرد و افزود: کاهش بارندگی و کمبود منابع آبی در بخش‌های مختلف، به ویژه کشاورزی، مشکلات قابل توجهی را برای کشاورزان و دامداران شهرستان به همراه داشت. با این حال، با تلاش‌های مستمر، برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت هوشمندانه، موفق شدیم از این چالش‌ها عبور کنیم.

 

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور تصریح کرد: نتایج این تلاش‌ها در بخش تولیدات دامی به ویژه شیر و گوشت قرمز، باعث شد شهرستان نیشابور در سطح استان به رتبه نخست دست یابد که این موفقیت، نشان‌دهنده همت و پشتکار کشاورزان و دامداران این شهرستان است.

 

دونده ضمن قدردانی از زحمات و همکاری تمامی فعالان عرصه کشاورزی و دامداری شهرستان گفت: این دستاورد مهم، نتیجه همکاری‌های صمیمانه بین مسئولان و مردم بوده و ما مصمم هستیم تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و منابع موجود، گام‌های بلندی در مسیر توسعه پایدار شهرستان برداریم.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.