جشنواره مشق مهربانی، همزمان با سراسر کشور در مشهد برگزار می‌شود

همزمان با سراسر کشور، جشنواره مشق مهربانی، با هدف ترویج فرهنگ همیاری، نشاط و مسئولیت اجتماعی در مشهد و شهرستان‌های استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

جشنواره مشق مهربانی، همزمان با سراسر کشور در مشهد برگزار می‌شود

 به گزارش خبرنگار شوراتریبون، رضا آذریان، رئیس هیأت ورزش‌های همگانی خراسان رضوی، در نشست مشترک با مدیران و رؤسای کمیته‌ها، از آغاز این جشنواره خبر داد و گفت: «مشق مهربانی» در راستای توسعه فعالیت بدنی کودکان، تقویت همبستگی اجتماعی و ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری مدنی طراحی شده است.

وی با اشاره به محرومیت بسیاری از کودکان در مناطق کم‌برخوردار از امکانات آموزشی و ورزشی، افزود: این جشنواره تلاش دارد با پیوند میان بازی، آموزش و مهربانی، فرصت تجربه لحظاتی شاد و پرنشاط را برای کودکان فراهم کند و در عین حال با جمع‌آوری و اهدای لوازم‌التحریر، اقلام آموزشی و وسایل ورزشی، گامی در جهت کاهش محرومیت‌ها بردارد.

رییس هیات ورزش های همگانی خراسان رضوی در این نشست با تأکید بر نقش آموزش، بازی و نشاط به عنوان سه رکن اساسی رشد همه‌جانبه کودکان، اظهار داشت: جشنواره «مشق مهربانی» بستری برای مشارکت خانواده‌ها، مدارس، نهادهای دولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد فراهم می‌آورد تا با حضور در بوستان‌ها و فضاهای عمومی، ضمن تجربه فعالیت‌های سرگرم‌کننده، در کمک‌رسانی به کودکان نیازمند سهیم شوند.

آذریان به اهداف اصلی این جشنواره اشاره و گفت: جمع‌آوری و توزیع اقلام آموزشی، ورزشی و بازی برای کودکان کم‌برخوردار , ترویج فرهنگ نوع‌دوستی، همیاری و مسئولیت اجتماعی , توسعه سبک زندگی فعال و سالم از سنین پایه , ارتقاء آگاهی عمومی درباره اهمیت آموزش، بازی و ورزش در رشد کودکان , ایجاد فرصت‌های مشارکت فعال برای خانواده‌ها، مدارس و نهادهای مدنی و معرفی انجمن‌ها و رشته‌های مرتبط با بازی و ورزش کودکان به جامعه ذکر کرد.

به گفته آذریان این جشنواره با شعار «با بازی می‌نویسیم، با مهربانی می‌بخشیم» در بوستان‌ها،مدارس و فضاهای باز عمومی برگزار خواهد شد.

رییس هیات ورزش های همگانی خراسان رضوی درپایان یادآور شد:«مشق مهربانی» گامی عملی برای ساختن آینده‌ای روشن‌تر برای کودکان ایران است؛ آینده‌ای که در آن هیچ کودکی از حق آموزش و بازی محروم نخواهد ماند.