اعزام ۱۶۰ دانش‌آموز خوافی به مناطق عملیاتی جنوب کشور

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خواف با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، از اعزام کاروان دانش‌آموزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد.

اعزام ۱۶۰ دانش‌آموز خوافی به مناطق عملیاتی جنوب کشور

به گزارش پایگاه خبری شورا تربیون ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خواف با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، از اعزام کاروان دانش‌آموزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد.

سرهنگ سمعیان اعلام کرد: در این مرحله، دو دستگاه اتوبوس حامل ۸۰ دانش‌آموز پسر راهی مناطق عملیاتی جنوب شدند.

وی یادآور شد: دو هفته قبل نیز ۸۰ دانش‌آموز دختر در قالب دو اتوبوس به این مناطق اعزام شده بودند و در مجموع تاکنون چهار دستگاه اتوبوس از خواف در طرح راهیان‌نور شرکت کرده‌اند.

فرمانده ناحیه بسیج هدف این سفر معنوی را آشنایی نزدیک دانش‌آموزان با واقعیات دفاع مقدس، لمس فضای ایثار و مقاومت رزمندگان و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل نوجوان عنوان کرد و افزود: حضور در یادمان‌ها و مناطق عملیاتی فرصتی ارزشمند برای تقویت هویت انقلابی، ارتقای بینش تاریخی و ایجاد انگیزه در آینده‌سازان کشور است.

سمعیان با قدردانی از همکاری آموزش‌وپرورش و مجموعه ادارات شهرستان تأکید کرد: این اعزام‌ها حاصل همدلی دستگاه‌های مختلف است و امیدواریم دانش‌آموزان با بهره‌گیری معنوی از این سفر، با سلامت کامل بازگردند.

وی در پایان از برنامه‌ریزی برای اعزام اقشار مختلف بسیج به مناطق عملیاتی جنوب در مراحل بعدی خبر داد.