۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌های آموزشی تربت‌جام
۱۲ - آذر - ۱۴۰۴ ساعت: 15:29
کد خبر : 7589
وزیر آموزش‌وپرورش در سفر به شهرستان‌تربت‌جام:

وزیر آموزش‌وپرورش در سفر به شهرستان‌تربت‌جام از اختصاص ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی، ارتقای تجهیزات مدارس و توسعه زیرساخت‌های ورزشی خبر داد.

پ
پ

به گزارش خبرنگار شورا تریبون: وزیر آموزش‌وپرورش گفت: مدرسه خانه اول بچه‌ها و کانون توسعه جامعه است و امروز آموزش‌وپرورش در کانون توجه کشور قرار دارد. علیرضا کاظمی صبح چهارشنبه در شورای اداری و آموزش‌وپرورش شهرستان‌های مرزی تربت‌جام و صالح‌آباد با تقدیر از وحدت شیعه و سنی در منطقه، افزود: برای جبران کمبودها، ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار به این حوزه اختصاص یافته است.

وی جزئیات این اعتبار را چنین اعلام کرد: ۱۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی، ۳۰ میلیارد تومان برای نهضت ملی مسکن فرهنگیان، ۲۰ میلیارد تومان برای ارتقای تجهیزات مدارس و ۱۵ میلیارد تومان برای بهبود سامانه‌های گرمایشی و سرمایشی.

کاظمی همچنین از اختصاص ۳۰ هزار متر مربع ایزوگام برای تربت‌جام و ۱۰ هزار متر مربع برای صالح‌آباد خبر داد و گفت: ۲۰ زمین چمن مصنوعی جدید با اولویت مناطق محروم‌تر صالح‌آباد، باخرز و تربت‌جام احداث خواهد شد.

وزیر آموزش‌وپرورش تکمیل استخر دانش‌آموزی تربت‌جام و تأمین تجهیزات ورزشی و تعمیر کفپوش سالن‌های ورزشی صالح‌آباد را از دیگر تعهدات قطعی خود برشمرد.

وی در پایان با اشاره به دغدغه‌های نیروی انسانی، از حل مشکل طرح مهرآفرینان، افزایش سن پذیرش نیروهای خدماتی و پیگیری مسائل دانشگاه فرهنگیان تربت‌جام خبر داد و تأکید کرد: اقتدار نظام جمهوری اسلامی در همه حوزه‌ها مدیون میزان توجه ما به تعلیم و تربیت است.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.