پروژه‌های شاخص خدمات شهری
۳ - اردیبهشت - ۱۴۰۴ ساعت: 2:40
کد خبر : 4392

رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: پروژه‌های مهمی در حوزه خدمات شهری مشهد در حال اجراست که بخشی از آن‌ها جزو ۴۷ پروژه شاخص و راهبردی مدیریت شهری هستند و طبق برنامه‌ریزی‌ها، به‌زودی به بهره‌برداری خواهند رسید.

نویسنده : مهدی چراغی
پ
پ

پروژه‌های شاخص خدمات شهری با پیشرفت مطلوب در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار شورا تریبون، سیدابراهیم علیزاده در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد، اظهارکرد: این معاونت پروژه‌‍های مهمی در دست اجرا دارد که تعدادی از آنها جزو ۴۷ پروژه شاخص و راهبردی هستند که پیش از این توسط شورای شهر برای سال آخر دوره ششم مدیریت شهری انتخاب شده‌اند.

وی با بیان اینکه براساس تاکیدات صورت گرفته، تمامی این پروژه‌ها به صورت منظم توسط کمیسیون خدمات شهری بررسی می‌شوند، گفت: در بازدید امروز، از پروژه‌های ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی شهرداری مشهد، بوستان خطی اسماعیل‌آباد، بوستان قدس، بوستان بانوان بسیج و بوستان بانوان نصرت که جزو پروژه‌های شاخص معاونت خدمات شهری هستنند بازدید کردیم و از نزدیک در جریان روند ساخت وساز و پیشرفت این پروژه‌ها قرارگرفتیم.

علیزاده افزود: خوشبختانه فاز اول ساختمان ستاد و فرماندهی سازمان آتش‌نشانی شهرداری که یکی از ۴۷ پروژه شاخص و راهبردی شهرداری و شورای شهر است، به پیشرفت ۱۰۰ درصدی رسیده و هم‌اکنون ستاد آتش‌نشانی شهرداری مشهد از ساختمان استیجاری درحال انتقال به این ساختمان هستند و به زودی شاهد بهره‌برداری از آن خواهیم بود، البته فاز دوم این پروژه همچنان درحال ساخت است و به زودی به اتمام می‌رسد.

رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: تبدیل آرامستان قدیمی شهرک قدس به بوستان هم یکی دیگر از پروژه‌هایی است که از سال ۱۴۰۰ در معاونت خدمات شهری پیگیری شد و خوشخبتانه این پروژه هم به اتمام رسیده و فضایی که تا پیش از این وضعیت بسیار نامناسبی داشت و محل تردد کارتن خواب‌ها بود و مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده بود، امروز به یک بوستان و پارک محلی تبدیل شده است.

علیزاده گفت: بوستان بانوان بسیج نیز به عنوان یکی از مهم‌ترین بوستان‌های بانوان در شرق شهر مشهد درحال حاضر پیشرفت فیزیکی خوبی دارد و با توجه به فعالیت شهرداری با همه ظرفیت ممکن، این پروژه دو و نیم هکتاری هم در ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: یکی از درخواست‌های اهالی بلوار حر از مدیریت شهری، افزایش مساحت و ظرفیت بوستان بانوان نصرت بود که ما در پاسخ به این درخواست‌ها، سایت ۶ هزارمتری این بوستان بانوان را به سه و نیم هکتار افزایش دادیم که این پروژه هم پیشرفت ۹۰ درصدی دارد و به زودی در اختیار مردم قرار می گیرد.

علیزاده اظهارکرد: در مجموع پروژه‌هایی که در معاونت خدمات شهری درحال پیگیری و اجراست، پیشرفت خوب و مناسبی دارد و از آن رضایت داریم و براساس زمان‌بندی‌هایی که پیش از این در شورا و شهرداری مشخص شده است، به بهره‌برداری خواهد رسید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.